News

HELISWISS IBERICA completa la primera instal·lació de Garmin GFC 600H a Europa

15 juny 2022

Press Release.

 

Heliswiss Ibérica, distribuïdor de GARMIN ubicat a Espanya, ha finalitzat les dues primeres instal·lacions del recentment aprovat per EASA Garmin GFC™ 600H Flight Control System a aeronaus Airbus H125, havent confirmat ja una tercera instal·lació per a aquest mateix any.
“Sent un dels principals clients objectiu de Heliswiss Ibérica els propietaris privats, aquest nou sistema de control de vol llançat per Garmin ha tingut una acollida excel·lent entre els nostres clients, ja que els proporciona exactament el que estan buscant: una reducció de la càrrega de treball amb els nivells de seguretat més alts”, comenta Xavier Domingo, Director General d’Heliswiss Ibèrica.

Aquestes dues primeres instal·lacions s’han realitzat en aeronaus acabades de sortir de fàbrica, ja equipades amb Garmin 500 i Garmin GTN 650, permetent una integració completa als seus cockpit. A més, els clients van decidir incloure el servo opcional de l’eix de guinyada, que juntament amb la seva configuració base fa un sistema de control de vol de 3 eixos que proporciona un vol suau controlat digitalment. El sistema d’augment d’estabilitat i les capacitats H-ESP juntament amb el mode d’assistència de desplaçament ajuden el pilot a evitar la pèrdua de control, mantenir-se dins dels límits operatius i reduir la càrrega de treball en aterrar.
Heliswiss Ibérica és distribuïdor de GARMIN des de 2011, sent el seu soci clau per a les actualitzacions d’aviònica, “els nostres clients acudeixen a nosaltres buscant tecnologies d’avantguarda en aviònica i Garmin és sense cap dubte, el fabricant adequat per això”. Com a centre de customització, Heliswiss Ibérica ofereix tots els equips i serveis necessaris per a aquest tipus de projectes, “els nostres clients solen buscar un paquet complet que inclogui millores de cabina, però també equips de missió, pintura, personalització d’interiors o fins i tot l’arrendament de l’aeronau a personalitzar, servei que també oferim. El nostre objectiu és proporcionar un servei complet que abasti tot menys l’operació de l’aeronau en si, com diu el nostre lema: Tu voles, nosaltres farem la resta, a qualsevol lloc”, va declarar el director general d’Heliswiss Ibèrica.

Recentment anomenat Centre de Servei Oficial d’Airbus Helicopters, Heliswiss Ibérica té gairebé 40 anys d’experiència en el negoci de MRO amb presència internacional treballant per a propietaris privats, operadors comercials i flotes públiques.

Video: Garmin GFC 600H: Discover the Revolution in Helicopter Flight Control