Empresa

Coneix·nos

Heliswiss Ibérica som una Companyia especialitzada en serveis de reparació i manteniment d’aeronaus, motors i components amb més de trenta anys d’experiència i un ampli nombre de projectes nacionals i internacionals.

Compta amb un equip tècnic de gran experiència, amb instal·lacions dissenyades específicament per aquesta activitat i un gran estoc de recanvis i utillatge especial. També ofereix serveis personalitzats de compra-venda i d’arrendament, oferint així un servei complet adaptat a les necessitats de cada client.

Més de trenta anys d’experiència i un equip directiu consolidat han impulsat a Heliswiss Ibèrica com a líder espanyol en manteniment d’helicòpters privats i en serveis de pintura aeronàutica i un dels proveïdors europeus de major prestigi, gràcies a un servei integral i de qualitat, adaptat a les necessitats de cada client i amb garantia de seguretat.

Historia

Servicios

Heliswiss Ibérica s’ha consolidat com a referent en gestió, manteniment i millora d’aeronaus gràcies a un assessorament global i a un servei integral que uneix la venda i l’arrendament, el manteniment i la reparació, la pintura o la distribució de components de darrera generació d’aeronaus que també s’ofereix incorporar a cada projecte.

ELS NOSTRES SERVEIS

Serveis de CAMO.
Manteniment i reparació d’aeronaus.
Personalització d’aeronaus.
Pintura.
Aviònica.
Venda de recanvis, productes i equips.
Assessorament en compra-venda d’aeronaus.
Arrendament d’aeronaus.

ESTRUCTURA ORGANITZATIVA

Gerència i administració
CAMO
MRO Part 145
Departament de Qualitat
Departament de Pintura
Laboratori d’Aviònica
Departament de Vendes

Clients

Heliswiss Ibèrica realitza projectes amb clients a Espanya, Àfrica, Europa, Llatinoamèrica i Àsia. Gràcies a la certificació obtinguda l’any 2014, també realitza projectes de manteniment a Rússia. Heliswiss Ibèrica col·labora amb clients d’Espanya i de la resta d’Europa distribuint marques de productes aeronàutics.

COMPROMÍS
I RESPONSABILITAT

Heliswiss Ibèrica està compromesa amb els seus treballadors, clients i amb el seu entorn, actuant amb responsabilitat, promovent els beneficis socials entre el personal, complint totes les normatives i certificacions mediambientals i implicant-se en la formació de futurs professionals a través de convenis de pràctiques amb centres formatius.

HELISWISS IBÉRICA, S.A. POSSEEIX LES SEGÜENTS CERTIFICACIONS I AUTORITZACIONS: