News

Heliswiss Ibérica. Nou Servei Tècnic Oficial d’Airbus Helicòpters

28 març 2022

Des de Heliswiss Ibérica ens enorgulleix poder anunciar la nostra aprovació com a Service Center oficial d’Airbus Helicòpters, passant així a formar part de la xarxa de Service Centers del fabricant de referència i col·laborador clau per a la companyia des de la nostra fundació.
Després de mesos de treball per part de tot el nostre equip, comencem aquesta nova etapa estrenyent encara més els nostres vincles amb Airbus Helicòpters, amb qui ja tenim una llarga història de col·laboració i sinèrgies.
Fidels al nostre lema: “You’ll fly, we’ll do the rest, anywhere” tot l’equip humà de Heliswiss Ibérica posa a la disposició dels propietaris i operadors d’aeronaus de flota lleugera d’Airbus els nostres més de trenta anys d’experiència en el sector per oferir els nostres serveis de manteniment, pintura i personalització.
Gràcies a la nostra sòlida experiència anteriorment com a operadors i actualment com a centre MRO i lessor d’aeronaus Airbus, des d’Heliswiss Ibérica coneixem molt bé les necessitats dels que les volen avui dia. Ja sigui en missions d’alta exigència o en vols de plaer, el nostre equip tècnic i humà respon a les necessitats dels clients on calgui.
El nostre director general, Xavier Domingo, ha ressaltat que “aquest acord significa per a la companyia, no sols un motiu d’orgull i satisfacció amb tot el nostre equip per haver-ho aconseguit, sinó també la peça clau del model de negoci durant els propers anys. El nostre compromís amb Airbus Helicopters i la cartera de clients és total. Aquest acord significa també un reconeixement a la qualitat dels nostres serveis, factor que ha estat clau per a la consecució d‟aquest acord i ho seguirà sent en tots els nostres projectes de futur.”