News

Heliswiss Ibérica nomena Xavier Domingo com a nou Director General

18 febr. 2022

Després de gairebé 30 anys d’experiència a la companyia i prenent el relleu de Lluís Freixa, el nostre CEO durant dues dècades, Xavier Domingo assumeix el lideratge de la firma amb efecte un de gener del 2022.

Amb una més que àmplia experiència en el sector i un profund coneixement de Heliswiss Ibérica i el seu model de negoci, ja que ha estat peça clau en el seu disseny i evolució durant més de tres dècades, Xavier Domingo assumeix el repte de mantenir Heliswiss Ibérica com el centre de manteniment aeronàutic independent de referència a Espanya i al sud d’Europa. Lluis Freixa per la seva banda, continuarà estretament lligat a la companyia com a assessor recolzant la nova direcció amb la seva inestimable i dilatada experiència.

Enginyer de formació, Xavier Domingo es va unir a Heliswiss Ibérica poc després d’acabar els seus estudis. Des de la seva incorporació a la firma fins avui ha estat part de les decisions estratègiques que ha pres Heliswiss Ibérica per adaptar-se constantment a un mercat exigent i canviant, posicionant la companyia com el centre de manteniment aeronàutic de referència després del canvi en el model de negoci el 2012 quan va cessar la seva activitat com a operador. Amb una clara vocació d’internacionalització, la cartera de clients de Heliswiss Ibérica inclou un fort pes fora del mercat espanyol, així com una marcada diversificació de les línies de negoci més enllà del manteniment com són el dry lease d’aeronaus, la representació de marques clau del sector i les col·laboracions amb tercers.

Per la seva banda, el nou director general ha ressaltat que “és un orgull assumir el lideratge del projecte i estic convençut que aconseguirem assolir les nostres metes gràcies al fantàstic equip de professionals amb ell que compta la companyia perquè els nostres clients continuïn operant les seves aeronaus”.