Lease


Per què fer un lease plan del meu helicòpter AS350 / H125 a Heliswiss Ibèrica?

Heliswiss Ibérica, empresa de capital familiar, amb seu a Barcelona, dirigida per professionals, referent i operador al llarg de més de 20 anys, es troba en la millor posició per oferir-vos el paquet d’arrendament del AS350 / H125 més competitiu. Convertiu-vos en un dels nostres clients operadors que gaudeixen dels avantatges ben provats del contracte de lease operatiu a través d’una compra directa.


Sense pagament inicial:

El lease plan no requereix la compra habitual amb “pagament inicial”. Simplement es paga una tarifa mensual fixa i es retorna l’helicòpter al final del període d’arrendament.


Sense risc de valor residual:

Amb el lease operatiu, Heliswiss Ibèrica assumeix tots els riscos associats amb el valor residual de l’aeronau al final del període d’arrendament.


Personalització:
Heliswiss Ibérica és centre de manteniment autoritzat EASA PART 145, para AS350 / H125. Especialistes en aviònica, taller de pintura certificat per CAMO y AIRBUS, proporciona assessorament qualificat lliurant la configuració de l’helicòpter que millor s’adapta a la seva necessitat i requisits.


Abast geogràfic:
Amb experiència global, Heliswiss Ibèrica està preparada per donar suport a la seva operació allà on calgui.


AS350 / H125:
CONCEPTES BÀSICS D’ARRENDAMENT OPERATIU

• Arrendament a llarg termini.
• Opera a tot el món.
• Suport tècnic permanent.
• Components de vida limitada substituïts abans del venciment i sense cost addicional.


CONTACTE
Diego Oliver
oliver@heliswiss.es
+34 937 206 090
+34 678 687 375